Борисов в атака. Нападна Киро Язовиро

Провалът на служебното правителство е страховит, обяви лидерът на ГЕРБ

Борисов в атака. Нападна Киро Язовиро | StandartNews.com

Нова атака срещу президента Румен Радев и служебния кабинет предприе Бойко Борисов. Този път от Губеш, където бе на посещение и се включи с видео.

Не знам какво го харесаха в първия момент. Но как хванахме Киро Язовиро как източи един язовир и повече никога не се появи. Днес бил казал още една глупост, че бил спрял финансовите потоци към ГЕРБ и ДПС, измамникът такъв. Към нас финансови потоци никога не е имало", каза Борисов по адрес на министъра на икономиката Кирил Петков.

Румен Радев ще падне със служебното правителство. Провалът на служебното правителство е страховит. Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос. Станислав Трифонов и той заговори за хаос, аз го предупреждавах. В същото време COVID вълната седи, в цял свят почват някаква действия, а ние седим. А бежанските вълни в момента са огромни, натискът е огромен, а МВР се занимава да ходи при на кмета жена му, да я тормози, за да го издаде, продължи Борисов.

Той обвини финансовия министър Асен Василев в лъжа, че са увеличили парите в бюджета.

"Лъжат хората, че са увеличили приходите в бюджета, а те взели парите за „Хемус”. Те ги отделили, за да показват, че увеличили приходите - абсолютна лъжа.. Те в момента спират ДДС-то, не го изплащат на компаниите. Така на пръв поглед изглежда, че в държавата има пари, а всъщност това са чужди пари, които в последствие ще изплащат. Василев се оказва, както казват неговите съдружници, е много умен измамник, мошеник. Не знам какво му харесаха от новия парламент", каза още лидерът на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай