Борисов в Банско: Остава да докараме сняг

Премиерът е горд, че българските планински курорти са отворени и хората могат да се лекуват там и да карат ски, да са на чист въздух

Борисов в Банско: Остава да докараме сняг | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов днес е в Банско, където показва на здравния министър Костадин Ангелов новите улици и шахти. Както и това, че курортният град е отворен януари 2021 година, след като е бил затворен през март 2020 година.

"Сега остава и сняг да докараме в Банско уикенда, за да има повече туристи", каза Борисов.

 

Действайте, това го правим в ситуация на пандемия и това е защото много внимателно и правилно управляваме епидемията. Дори и в Банско не сме спрели, заяви Борисов, обръщайки се към кмета на курортният град, който преди това благодари за отпуснатите от МС средства за инфраструктурата на града.

Според коментара на Борисов парите за Банско са дошли благодарение и на успеха на приходните агенции. Благодарение и на техните усилия има пари за лекарства, включително и за коронавирус, каза той.

Премиерът е горд, че българските планински курорти са отворени и хората могат да се лекуват там и да карат ски, да са на чист въздух.

Премиерът благодари на местните власти за усилия им, тъй като заради тях е възможно заповедта на здравния министър за ограниченията в епидемията да е толкова лека.

Да сте здрави, правете тестове, помагайте на бизнеса, пожела Борисов на раздяла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай