Борисов побесня! Обяви ключова новина за ГЕРБ

И подчерта какво да е ясно за всички

Борисов побесня! Обяви ключова новина за ГЕРБ | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи много категорично изказване, свързано с партията.

Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това каза от Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Младежката организация на партията.

"Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите.

В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На ГЕРБ мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Истината е, че Мария (бел. ред. Мария Габриел) ми беше написала, че с Денков искат да ме видят, аз им казах "не", ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов.

Това казах, 10 часа среща - час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел. ред. на управителя и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър".

"Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете", подчерта той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
bekka
преди 4 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи
Наг Лец
преди 4 месеца

Изобщо не е побеснявал.Просто Асфалт паша се прави на луд, за да бъде освидетелстван , за да не бъде разследван и съден.

Откажи