Борисов осмя Радев за опорите. Даде му съвет

Отново разкритикува и служебното правителство

Борисов осмя Радев за опорите. Даде му съвет | StandartNews.com

"Радев няма право да вика държавните дружества, като е в кампания". Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, а повод е срещата, която организира президентът днес в Бояна заради скока на цените на тока и газа.

Борисов се появи изненадващо на брифинга на ГЕРБ, в който от партията разкритикуваха служебния кабинет за плана за възстановяване, който са внесли в ЕК.

Той коментира и политическите теми и за пореден път разкритикува президента Радев, здравният министър Стойчо Кацаров и служебния кабинет.

"Не знам защо кандидатът за президент си позволява да вика енергийния сектор. Той би трябвало да бъде платено отразен, както ние, а не да си позволява да вика енергийните дружества.

Токът мина 620 лева. И като капак на популизма му вика енергийния сектор. Много внимателно ще гледаме дали ще му вземете пари за отразяването", коментира той.

Борисов изтъкна, че има чудовищен скок на цените, но за целта си имало премиер и министри. "Не виждам ролята на Радев тук, освен че назначи некадърни министри", каза той и се пошегува, че би му предложил да направят лицеви опори на кокалчета.

"Цените полудяват, а ние си правим туризъм", каза той , визирайки факта, че Радев откри кампанията си за президент с поход до Черни връх. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай