Борисов култов! За пуделите и пачките

И направи още един култов коментар

Борисов култов! За пуделите и пачките | StandartNews.com

Верен на неповторимия си стил, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи ново изказване.

Повече народът не може да ни понася да правим избори. Както ни подреди - така. Това заяви лидерът на ГЕРБ по време на откриване на предизборната кампания от Стара Загора. 

"Може би забелязвате, че европейските ни депутати са същите, защото имаме десетки хора, които стават, но оценката ми за евродепутатите е отлична, както и оценката ми за престоя на Мария Габриел в това правителство.

Стара Загора щеше да има спортна зала. Оставихме 10 милиона по сметките, за да има спортна зала. Къде е? Като отразявате ПП, защо не питате", озадачи се Борисов. 

"Хора, през 15-20 журналисти те успяха да направят така, че да се чувстваме плахи с абсолютно доказани компромати. Дали си държа банкнота в чекмедже, която не е произведена никога? Даже ги слагаха на билбордове. Сега представяте ли си да пусна ГЕРБ да ги слагат по билбордове - пудели, пачки, всичко", попита той. 

 Заповядайте на първи юни в Пловдив при нашия водещ кандидат Урсула фон дер Лайен", завърши Борисов. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи