Бомба от Аталай! Кой използва Габровски?

Депутатът от ДПС със силни думи за неврохирурга

Бомба от Аталай! Кой използва Габровски? | StandartNews.com

Политическа бомба хвърли депутатът от ДПС Рамадан Аталай, разкривайки кой е използвал именития ни неврохирург проф. Николай Габровски и го е провалил като премиер. Проф. Николай Габровски беше използван, каза Аталай в интервю за предаването "Денят на живо" по Нова нюз.

Според него днешният парламентарен ден е станал исторически от гледна точка на негативизма.

"Политичесите формации не намериха сили в себе си да водят диалога, който хората очакват. Не бяха положени достатъчно усилия от страна на ГЕРБ да имат онази комуникационна култура да седнем на масата и да прегледаме седемте приоритета, които ни представи проф. Габровски", обясни Аталай.

"Аз имам добри отношения с проф. Габровски. Изборът беше много точен и правилен. ГЕРБ не можаха да надскочат Аз-а на лидера си. Ако бяха го оставили в операционната зала, щеше да намери много по-добър начин да реагира в ситуацията. ГЕРБ допуснаха грешката, че го оставиха сам да се бори на политическата арена. Той намери министри, които със знанията си са се доказали в сферата си. След като Борисов не направи всичко необходимо, за да се наложи това правителство, видяхте резултатите днес. Габровски беше използван. Той е велик мъж с голяма отговорност. Последния път, когато излезе на трибуната, показа плам и загриженост за България", посочи още Аталай.

Според него, е било необходимо днес да има правителство. "Нещата вече са в друго русло. Очакваме следващата стъпка на президента", допълни депутатът от ДПС.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай