Без милост! "Промяната" отписа Живко Коцев

Владислав Панев каза бъдещето му

Без милост! "Промяната" отписа Живко Коцев | StandartNews.com

„Промяната” отписа бившия главен секретар на МВР Живко Коцев, който сам се компрометира с връзките и снимките си с обвиняемите за контрабанда Марин и Стефан Димитрови.

ВИЖ ОЩЕ: Тик-так! Живко Коцев приключи "Промяната"

„Всички български граждани сме отвратени от тази история. Не мисля, че бившият главен секретар на МВР Живко Коцев има бъдеще в политиката. Както и не смятам, че би бил подходящ за главен секретар на МВР след избори”, коментира зам.-председателят на ПГ на „Продължаваме Промяната – Демократична България” Владислав Панев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

Владислав Панев с формула за кабинета. Решението

Според него най-важното в ситуацията е да се разбере дали Марин и Стефан Димитрови са помагали в битката с контрабандата или обратно. „Никой не си мисли, че допреди месеци митниците са работили перфектно и сега контрабандата е започнала да процъфтява”, каза Панев.

Веднага след конструиране на 50-ото Народно събрание трябва да поставим на масата конструирането на промените в службите, обясни Панев. Според него много трудно ще бъде партньорството с досегашните партньори от ГЕРБ-СДС след предстоящите предсрочни парламентарни избори.

„Те се мъчат да възвърнат статуквото в службите, в регулаторите, в съдебната власт също, времето не стигна за промени във ВСС”, обясни Панев.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай