Бареков: Мога да изкарам някои лев и от бокса

Бареков: Мога да изкарам някои лев и от бокса | StandartNews.com

София. „Аз съм един от журналистите, които могат да излязат и на боксовия ринг и да изкарам някой лев от там, но не срещу Кубрат Пулев". Това каза журналистът Николай Бареков в интервю за предаването „Дикoff" по Нова телевизия. Бъдещият политик подметна шеговито, че е поканил свой колега журналист на боксов дуел.

„Процесът по оттеглянето ми от TV7 върви в нормалните граници и темпо. Там със сигурност ще има промени", обясни Николай Бареков за новите му планове в политиката. Той уточни, че е поканил Нешка Робева в гражданския съвет на своя проект „България без цензура", за да ползва нейната артистична програма и не смята да гради имидж върху името й.

„След като напуснах bTV бях без работа известно време. TV7 ми бяха предложили работа 6 месеца преди да напусна bTV, но приятел ме посъветва да не го правя", обясни Бареков. И продължи, че се разкайва пред „милионите гладни българи" и съжалявам, че е подкрепял Бойко Борисов. „Заради него БСП и ДПС сега са на власт. Този човек излъга надеждите на българските граждани", каза още той.

„Имаше медиен монопол в България, който беше разбит с моето влизане в TV7", призна Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай