Андрей Райчев съсипа ПП. Каза най-голямата им грешка

Живеят си като в "Сън в лятна нощ"

Андрей Райчев съсипа ПП. Каза най-голямата им грешка | StandartNews.com

ПП не разбраха, че в самата им коалицията цъка часовник с бомба. Те не чуха думите на Иван Костов, който им каза: "За последен път гласувам за вас", защото му се струват твърде леви. Не чуха нюансите в говоренето на Христо Иванов, за тях това е като сън в лятна нощ. Те нямат план Б". Това заяви социологът Андрей Райчев в предаването "Панорама" по БНТ.

Те трябва да осъзнаят, че занапред не просто ще губят гласове, а че нямат съюзници. Те не живеят в реалността. Всичко, което виждаме от тях, е да се разкаже света в добро и зло, а на като интереси, посочи още политическият анализатор.

"Те трябва да осъзнаят едно просто нещо. Те не просто ще губят все повече на изборите. Те нямат съюзници. Въобще", заяви още той.

"Христо Иванов три месеца говори, че трябва да се замести въпросът за правителството с въпроса за консенсуса и реформите. А ПП допуснаха дълбоко груба грешка и се опитаха да играят политически шах", заяви още Райчев

Това е от пустото в празно, което слушаме от миналите избори, беше коментарът му за изявленията и от лидерите на ГЕРБ-СДС, и от "Продължаваме промяната – Демократична България"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай