Важно от МВР за шофьорите

Актуални данни

Важно от МВР за шофьорите | StandartNews.com

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Турция, съобщават на сайта си от "Гранична полиция" по данни към 18:00 часa.

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Кардам" на изход от страната към Румъния. Преминаването в участък от моста при ГКПП "Русе" се осъществява в една лента поради ремонтни дейности, като участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, а движението се регулира.

Интензивен е и трафикът за товарни автомобили на ГКПП "Капитан Андреево" на изход от страната към Турция.  

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През пунктовете  "Маказа", "Златоград" и "Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси, информират от "Гранична полиция". 

Нормален е трафикът и на всички гранични пунктове със Сърбия. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, припомнят от "Гранична полиция", предаде БТА.

Трафикът е нормален на всички гранични пунктове и с Република Северна Македония.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай