Удар по Кирил Петков и Цветанка Ризова. Забъркаха ги в измама

Фалшиво видео събира пари с имената им

Удар по Кирил Петков и Цветанка Ризова. Забъркаха ги в измама | StandartNews.com

Фалшиво видео, в което са използвани лицата и гласовете на журналистите от бТВ Цветанка Ризова и Иван Георгиев, както и на бившия премиер Кирил Петков, призовава хората да внасят пари по неясна програма, за да печелят до живот, разказа самият Иван Георгиев в сутрешния блок на бТВ.

В измамното видео се използват кадри от новините на бТВ, както и от интервю на Кирил Петков за телевизията.

Във видеото се обяснява, че ако човек изтегли програма на мобилното си устройство и внесе определена сума пари, тази програма ще инвестира вместо него на американската борса. Тя уж била управлявана от Илон Мъск, а с вноските си човек щял да получава пари до края на живота си.

Законът за радиото и телевизията забранява в търговските съобщения да се използват държавните символи като герба и знамето, както и гласовете и лицата на действащи журналисти, обясни Иван Георгиев. И предупреди зрителите: "Ако видите подобно нещо, да знаете, че това е измама".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи