Топ 10 на джаджите за подарък

Топ 10 на джаджите за подарък | StandartNews.com

Много често се случва да дойде рожденият или именният ден на скъп човек, а ние да не знаем какво да му подарим. Случва се също често в бързината да купим подарък, за който после да съжаляваме. В класацията тази седмица ще ви представим десет иновативни и интересни подаръка, които със сигурност ще зарадват получателя.

1. Антигравитационен магнитен глобус

Кой има нужда от атлас, когато може да има левитиращ глобус? Той използва мощни магнити и електроника, за да се задържа във въздуха. Удивителният магнитен глобус предизвиква гравитацията и реалността.
Не само че се носи във въздуха, но също така и се върти, за да наблюдавате как светът се движи около бюрото ви! Когато и да го поставите на бюрото си в офиса или вкъщи, този антигравитационен глобус ще изумява всеки.

2. Розови метални слушалки

Отлично качество на звука, приличен модел в три различни размера наушници. Това е перфектният подарък за всяко момиче.

3. Музика за двама

Ако вашата връзка е от тези, в които споделяте всичко, то този подарък е идеален за вас. Tunes for Two е джаджа, оформена като сърце, която ви позволява да свържете два комплекта слушалки към всяко устройство.

4. Candi Cord

Ако някога сте се ядосвали, че нямате достатъчно дълъг кабел, ще оцените Candi Cord. Джаджата е подходяща за всички iOS или micro-USB устройства. Candi Cord е толкова практична джаджа, че тя със сигурност ще ви се услади повече от кутия шоколадови бонбони.

5. Ethernet пръстени

Вие сте в другия край на света или пък на страната, а пък може и в другия край на града. Този малък подарък ще ви свърши работа, ако искате да кажете на някой, че вие двамата си принадлежите един на друг, но в същото време сте отдадени и на технологията, която споделяте в живота.

6. Звездна карта

През 1878 г. астрономът Камий Фламарион създава картата на съзвездията. Копие от нея може да направи празника ви много романтичен.

7. Сърце, в което се складират скъпоценности

Кутията с форма на сърце е перфектният подарък за вашата нежна половинка, която все негодува, че няма къде да си пази бижутата. Ако искате да сте още по-оригинални, може да сложите вътре някакво бижу, а ако сте решили да отправите предложение за женитба - може да скриете вътре пръстена.

8. Чаша с появяващо се сърце при нагряване

Това е от тези чаши, които реагират на топлина. Щом налеете топла напитка, сърцето ще стане червено. Ако се спрете на този подарък, се постарайте чашата да е вечно пълна, по този начин ще покажете на половинката си или на близкия си човек, че сте готови на всичко, за да поддържате любовта си жива един към друг.

9. Четец за електронни книги

Четците за книги винаги са били добър подарък. Отново лоша идея за хората, които не четат, но, от друга страна, именно покупката на подобно устройство може да запали или върне страстта към четенето.

10. SSD

SSD-то е може би най-добрият подарък, който може да направите на всеки човек, който се изнервя, когато компютърът му работи бавно. Ето защо с този подарък ще спечелите освен добри спомени, и по някое благословие всеки път, когато устройството влезе в употреба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай