Студена вода за предплатените ваканции

До 13 юни пари няма да се връщат, каза Ангелкова

Студена вода за предплатените ваканции | StandartNews.com
  • До 13 юни пари няма да се връщат, каза Ангелкова

Всеки, който си е предплатил туристическа ваканция, може да пие една студена вода. До 13 юни няма да се възстановяват авансово дадени суми за почивки. Това съобщи ресорният министър Николина Ангелкова в интервю за бТВ.

До 13 юни няма да има възможност да се възстановяват суми, които са предплатени предварително с оглед на нереализирани почивки. Апелирам всички потребители да приемат възможността да се издава ваучер до 24 месеца, който да отговаря изцяло на това, което са си платили, каза Ангелкова.

Апелирам на всички потребители да им се издава ваучер до 24 месеца, който да отговаря изцяло на това, което са си платили, допълни тя.

Със сигурност в момента туризмът изживява най-тежката си криза и ситуацията е тежка за целия сектор. Благодаря на целия туристически бранш и на медиците и на първа линия, които работят, МВР, социални служби. В една такава тежка ситуация ни се дава възможност да бъдем обединени, с общи усилия да търсим балансираните решения, каза Ангелкова. Според нея в тази ситуация е трудно да се намери балансът и да се удовлетворят интересите на всеки, особено в нашия сектор. Никой не е виновен, че сме в такава ситуация, добави министърката. И подчерта, че на първо място обаче е здравето на хората.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай