Стефка Емилова спечели "Бургас и морето"

Орлин Горанов и Кристина Димитрова грабнаха наградата на публиката

Стефка Емилова спечели "Бургас и морето" | StandartNews.com

Бургас. Стефна Емилова спечели тазгодишния конкурс "Бургас и морето", който се проведе в събота вечер. Песента й "Как да ти кажа" по неин текст и музика на Светослав Михайлов впечатли най-много журито.

Десетчленният екип на оценителите тази година бе председателстван от композитора Митко Щерев, а сред членовете му бяха Йорданка Христова, Тома Спространов и Гриша Трифонов. Второ място бе отсъдено за Неделяна Христова и песента й "Малка песен за любов". Музиката и аранжиментът бе на Дани Милев, а текстът на Мариана Попова. На трето място останаха любимците на поколения българи Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Те обаче спечелиха безапелационно гласовете на публиката, която и отреди категорично първото място в паралелната класация. Изпълнението им "Хелоу без Гуд бай" по тест на Иван Тенев и музика на Мартин Антонов изправи зрителите на крака и ги накара да избухнат в бурни аплодисменти.

Минута от конкурса бе отделена в памет на композитора Найден Андреев. Публиката стана на крака докато Маргарита Хранова изпълни в негова памет един от хитовете му - "Устрем".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай