Софиянец разтресе града! Уникални думи

Какво предизвика вдъхновението му

Софиянец разтресе града! Уникални думи | StandartNews.com

Пост на софиянец в социалните мрежи предизвика много коментари на потребителите.

Столичанин вдъхновено се изля в няколко изречения по подобрения в квартала му. В ЖК „Света Троица“ са поставени лампи с лед осветление. Това, което е направило впечатление на мъжа, са опънатите по въздух кабели. Той е озадачен защо те не са под земята, каквато е масовата практика от последните години.

Освен това мъжът е на мнение, че кабелите са твърде високо, което няма да позволи на живущите да ги използват за простор.

„Здравейте скъпи съкварталци.

Тази сутрин съм зареден с оптимизъм. След десетилетка, карето между блокове 361, 364 и 168 изгря с "хиляди" слънца! Поставени са стълбове с лед ламБи. Десетки метри въздушно, повтарям, въздушно окабеляване, придават невероятен провансалски дух.

Връщам се в миналото, гледайки как въздушното окабеляване минава директно между клоните на дърветата и се докосва до тях. С нетърпение очаквам пролетта, когато лястовички ще накацат по тези нискостоящите кабели.

Стълбовете не са идеално прави, което ги слива хармонично с кривите клони на дърветата.

Имам само една забележка. Трябваше кабелите да са малко по-ниско, за да можем да простираме спално бельо на тях,“ написа Rumen Stoykov.

„Мисля, че вече е забранено да се опъват въздушни кабели. Всичко мина под земята. Информирайте общината, защото тези кабели крият много опасности,“ коментират в мрежата.

„Кмета няма общо с уличното осветление , но в нашата „Св. Троица“, от другата страна на „К. Величков“ или район „Възраждане“, когато ги правиха, ги вкопаха,“ пишат още потребители, цитирани от Глас Нюз..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай