Siemens отново сред най-добрите работодатели в света

• Компанията е №1 в сферата Engineering & Manufacturing в годишната класация на сп. „Форбс“ The World’s Best Employers

Siemens отново сред най-добрите работодатели в света | StandartNews.com

Авторитетното сп. “Форбс“ отново включи Siemens сред най-добрите работодатели в света за 2023 г.  Списанието представи годишната си класация The World’s Best Employers, изготвена съвместно с компанията за пазарни проучвания Statista. В изследването са участвали 170 хил. служители от 50 държави, работещи за фирми с присъствие в множество страни или региони.

Siemens е №1 сред компаниите в своята категория - Engineering & Manufacturing, изпреварвайки технологични гиганти като Volvo Group, Panasonic, ABB, Dyson, General Electric и други.

В общата класация Siemens е поставена на 34-а позиция. На първо място отново е южнокорейската Samsung Electronics, следвана от американските Microsoft, Alphabet и Apple. В топ 10 влизат още Ferrari, IBM, Adobe, Costco Wholesale, BMW Group и Cisco Systems.

Участниците в проучването са били помолени да оценят фактори като това дали са готови да препоръчат работодателя си на свои близки и приятели, как го оценяват по отношение на развитие на талантите, възможност за работа от дома, обезщетения при родителски отпуск, многообразие, баланс между личен и професионален живот и гордост от продуктите и услугите, които компанията предлага. В окончателния списък влизат 700 мултинационални и големи корпорации с централи в 43 държави.

Повече информация е налична тук: https://www.forbes.com/lists/worlds-best-employers/?sh=6c9188771e0c

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай