Samsung Gear S вече в магазините на VIVACOM

Samsung Gear S вече в магазините на VIVACOM | StandartNews.com

Най-новото и усъвършенствано попълнение в хай-тек серията часовници на Samsung - Gear S - вече е в търговската мрежа на VIVACOM. "Умното" устройство има още по-голям и заоблен дисплей, който пасва идеално на всяка китка, елегантен и стилен дизайн.

През 3G мрежа Samsung Gear S осъществява входящи и изходящи повиквания, изпраща и получава съобщения. Потребителите могат да избират между три различни формата на клавиатурата или гласов запис, в зависимост от това как предпочитат да създават своите съобщения. "Умният" часовник има вградена навигационна система, може да действа като практичен органайзер и да показва дневната програма на притежателя си. Смарт устройството е доверен помощник не само в работата, но и в свободното време. Със своите функции за слушане на музика и измерване на спортната активност часовникът от най-ново поколение улеснява всяка дейност в ежедневието.

Samsung Gear S ще се комбинира най-добре с тарифен план Net&Call XXL от VIVACOM, като може да бъде платен в брой - 399,90 лв., или на изплащане за 19,90 лв. на месец. Цената на устройството без абонамент е 599,90 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай