Пример за добро сърце по време на здравна криза

Столичанин носи лекарства и храна на възрастни

Пример за добро сърце по време на здравна криза | StandartNews.com

Докато хората масово егоистично мислят как да се защитят от коронавируса и да се презапасят с храни, столичанин даде пример на цяла България какво се прави по време на извънредно положение заради епидемия. Бележка, закачена на таблото в жилищен блок, накара хората да повярват, че доброто е живо. Неизвестен гражданин с голямо сърце предлага своята помощ на всички възрастни хора в сградата. Не е ясно дали е мъж или жена.

На бележката, която не спира да трупа лайкове в социалната мрежа, се съобщава, че авторът й е готов да помогне на всички нуждаещи се, снабдявайки ги с храни и лекарства. Кадърът бе публикуван във фейсбук групата „Забелязано в София” и предизвика лавина от адмирации.

„И все пак има добри Хора! Поздравления! Точно в труден момент, трябва да си помагаме!”, „Точно и аз такова мисля да залепя на входа защото ще работя от вкъщи и не ми е проблем да ходя”, „Респект и браво на такива хора. Това е да си гражданин и човек”, са само част от коментарите, които започнаха да валят под поста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай