Обрат с времето в началото на февруари

След 10-и чакаме ново разваляне

Обрат с времето в началото на февруари | StandartNews.com

На фона на прогнозите за очаквано застудяване, което се очаква след 10-ти февруари, към Бакалките ще се пренася по-топла въздушна маса, идваща от Югозападна Европа.

Времето ще се задържи с разкъсана висока облачност, която в много райони ще намалее до слънчево време. В низините и котловините ще има условия и за намалена видимост, и там температурите ще се задържат по-ниски.

По-приятно ще е времето над Дунавската равнина. Температурите към 3, 4 и 5 февруари над Централна България и Горнотракийската низина ще надминат 13-14 градуса по Целзий.

Времето ще е подходящо за туризъм и за зимни спортове. Но от "Метео Балканс" припомнят, че по-топлото време създава и предпоставки за висока лавинна опасност.

Разваляне на времето очакваме след 10-ти февруари, като според глобалните модели тогава ни очакват и по-чести нахлувания на по-студена арктична въздушна маса към Централна Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
pink
преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи
deesnider
преди 2 месеца

Моят съвет към теб е: опитай моята близалка,първо ръгана в кафявата ти розичка и после изчистена от теб с език.

Откажи