Обрат с горивата у нас. Експерти с прогноза

Говори Светослав Бенчев

Обрат с горивата у нас. Експерти с прогноза | StandartNews.com

Цените на горивата по бензиностанциите плавно вървят нагоре. Данните показват поскъпване със средно 10 стотинки при дизела и 4 стотинки при бензина за последния месец. Според експерти не се очакват цените да достигнат 3 лв. за литър.

"Цените са напълно адекватни. Свързани са с това какво се случва на международните пазари на нефтопродукти. Не очакваме да се случи нещо съществено. В никакъв случай не може да очакваме цени от 3 лв. Да, има повишение, но това са нормални пазарни параметри", обясни Светослав Бенчев от Българската петролна и газова асоциация, предаде България Он Еър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Емил
преди 1 месец

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Господ
преди 1 месец

Ша ва убие ЛИЗАЧИ НА ЕВРОАТЛАНИТЕЧСКИТЕ ПЕ..ДАЛИ!!! ДИЗЕЛА В РУСИЯ 1.50 ЛВ. ТУК С АКЦИЗИ И УКРАСКИ ЗА ЕКОТО НА ЕСЕС КЛУБ ПЛЮС ОЩЕ ТОЛКОВА!!! УТРЕПКИ ЗАПАДНИ УМРЕТЕ!! ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ БАЙДЪН ОБЕЩАВАШЕ ПЕТРОЛ ЗА БЕЗ ПАРИ В НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА КЪДЕ Е???

Откажи
С И С
преди 1 месец

Я отивай д си пиеш хапретата.

Откажи
Iordan
преди 1 месец

В САЩ цените на петрола поевтиняват - днес го четох. Тука пишат, че е нормално да се вдигат по бензиностанциите, защото петрола бил поскъпвал. Или защото от днес няма вече руски петрол . .

Откажи
Ico
преди 1 месец

Пии си ти хапчетата, кукундрел, каун, бастун

Откажи
ज्ञоквхода
преди 1 месец

Слагат ни го бавно и ние траем .време е за трепане на политици

Откажи