Нови разкрития за Семерджиев и полицайката Симона

Има страх в семействата на жертвите, каза Дияна Стефанович

Нови разкрития за Семерджиев и полицайката Симона | StandartNews.com

Проговори почернената и безутешна майка на Хариет – едно от двете момичета, които дрогираният Георги Семерджиев помете с джипа си на столичния бул. „Черни връх”. Делото е в съда.

Има страх в семействата на жертвите. Страхът е от това, че си мисля, че нещата са по-сериозни и организирани. Семерджиев не е сам, има гръб, заяви Дияна Стефанович пред Нова тв.

Този човек е покровителстван, има хора, с които работи, не е сам, убедена е тя.

Според нея таксиджията, който е участвал също в катастрофата, не предявява никакви претенции, въпреки че колата му е била премазана. В студиото на „На фокус“ се прокрадна теория, че той вече е бил обезщетен тайно и извънсъдебно.

Родителите на другото момиче, което е починало в катастрофата, все още не знаят как да действат и се консултират с адвоката на Стефанович.

 „Знам коя е Симона Радева. Виждала съм я в "Дианабат" да патрулира. Била е и в офиса на кварталния. Даже се радвах, че има едно момиченце в групата. Радвах се, че я има. Бях шокирана, че именно тя е помагала на Семерджиев след катастрофата”, каза Стефанович. Та призна, че е видяла майка й в градския транспорт.

„Гледам в телефона си разни клипчета и статии и я разпознах. Мисля, че и тя ме разпозна, защото, като ме видя, плачеше“, каза Стефанович.

При мен омраза няма, такова чувство не съществува. Страхът все пак е тук. Искам да има справедливост. Посещавам всички дела и смятам да ги посещавам докрай. Поне в съда засега добре вървят нещата според мен“, каза още тя.

Майката каза, че й е трудно да живее, трудно й е и да работи. Призна, че ходи на мястото на смъртат на дъщеря си поне веднъж седмично.

„След като чух какво каза военния прокурор, че е била разфасована на части, колкото е в "Малашевци", толкова е и там“, каза Стефанович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай