Найденов каза кои са черепчетата

Отговори на поредното видео на хазартния бос

Найденов каза кои са черепчетата | StandartNews.com

Собственикът на Ефбет Цветомир Найденов обяви, че укриващият се от българското правосъдие Васил Божков е унищожил повечето политици и протестите с декларираната си към тях подкрепа. Според него това е краят на палатките и призова циркът да бъде сгънат. По-рано днес Божков излезе с поредно видео, в което обяви в прав текст, че подкрепя Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, Отровното трио и всички, които палят в момента чергата на държавата.

ВИЖ ОЩЕ: Божков каза кои са хората му в политиката

„Васко Черепа току що приключи повечето политици публично с подкрепата си за тях. Щом Черепа с обвинения за четири убийства те подкрепя, това е краят. И на протести, и на палатки, и на всичко...”, написа в Туитър Найденов, който е основен свидетел срещу укриващия се в Дубай хазартен бос. И допълни: „Сгъвайте цирка и го разпънете пак като го докарат. Иначе сте едни Черепчета всичките.“.

Васко Черепа току що приключи повечето политици публично с подкрепата си за тях. Щом Черепа с обвинения за четири убийства те подкрепя, това е краят. И на протести, и на палатки, и на всичко...сгъвайте цирка и го разпънете пак като го докарат. Иначе сте едни Черепчета всичките?

— Tzvetomir Naydenov (@TzvetomirN) August 5, 2020 ">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай