Четвъртък,

Моторист се заби челно в тир, моторът избухна в пламъци

От: Стандарт, снимка "Марица" -
4472
Моторист се заби челно в тир, моторът избухна в пламъци
A
A
A

35-годишен мъж е приет в болница в Пловдив по спешност, след като се блъска челно с мотора си в тир на пътя Девин - Кричим. Катастрофата става в неделя в ранния следобяд, научи "Марица".

Мотористът от Панагюрище се движил в група с други мотори в посока Девин. Той е бил 3-ти или 4-ти в групата, преди него друг мотор от компанията е щял да се блъсне в камиона, но се разминало на косъм. Пострадалият мъж навлиза с мотора си в насрещното платно преди завой и челно се блъска в тира, който заради опасността от предишния мотор, намалил до крайност скоростта и почти е бил спрял, разказаха очевидци. Мотористът изхвърча от удара и е потрошен - има тежки травми на крайници и в гръдния кош. Моторът пламва и 33-годишния шофьор на камиона го изгасява. Камионът е на фирма от Кричим, транспортирал вода от Девин. 

За катастрофата потвърди ст. комисар Николай Димов, директор на ОД на МВР - Смолян. По случая е заведено досъдебно производство. 

Много са се увеличили мотористите по пътищата, докато правихме оглед на мястото, установихме двама мотористи на 30 г. и на 36 г. с нерегистрирани мотоциклети, каза Димов.

 

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com