Молят Бабикян да спре бомбите, той мълчи/ВИДЕО/

Скандални кадри взривиха мрежата

Молят Бабикян да спре бомбите, той мълчи/ВИДЕО/ | StandartNews.com

Протестиращ моли Бабикян да призове от трибуната за спиране на зловещия обстрел по полицаите на 2 септември. Но тарторът на Отровното трио просто мълчи. Скандалните кадри са от видео, което обиколи мрежата и възмути хиляди.

"Не виждате ли, че това не сме ние. Кажи им, какъв човек си ти, кажи им да спрат да хвърлят бомбички! Държиш го този микрофон и ме гледаш като теле. Какви жени и деца, не ми се хили", избухва един мъж, който иска да спре насилието над полицаите в нощта на т.нар. велико народновъстание. Тогава 80 полицаи бяха ранени, след като часове наред ултраси и криминални елементи ги замеряха с мощни бомбички, парета, камъни и бутилки. Арман Бабикян обаче не казва нищо, оставя микрофона и се оттегля, оставяйки агресовите да безчинстват.

"Днес ще бъде последния ден на мирен протест", ясно заявява Бабикян пък ден преди жестоката атака. Всичко това е документирано, припомни агенция ПИК.

Ден след погрома, провокиран от вдигнатия юмрук на Румен Радев и призива му „Мутри, вън!”, Отровното трио цинично обяви, че агитките били пратени от властта – теза, която се опита да прокара и самият Радев.

">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай