Мистерията. Защо е починала учителката в Приморско

Медиците са на път да разкрият причината

Мистерията. Защо е починала учителката в Приморско | StandartNews.com

Вероятно се разплита мистерията около смъртта на учителката в Приморско.

Топлинен удар в комбинация с употреба на сериозно количество алкохол най-вероятно са причина за смъртта на 33-годишната учителка Адриана от Пазарджик, открита мъртва в Приморско.

Това е предварителното заключение на съдебните медици, които след аутопсията на жената са взели хистологични и кръвни проби. Чрез хистологичните ще трябва да се установи конкретната причина за смъртта, а кръвните ще дадат отговор за наличие на алкохол или наркотици в кръвта на жената, пише 24 часа.

Трупът на учителката е открит на 23 август в собствения ѝ автомобил, паркиран на ул."Лагуна", близо до Северния плаж в Приморско. Колата била заключена, тялото силно разложено, което предполага, че е стояло в колата 3-4 дни преди да бъде открито. Тези августовски дни бяха изключително горещи.

Красивата учителка започва да се издирва след сигнал в полицията от нейната майка. Жената обяснила, че дъщеря ѝ, която тръгнала на почивка в Несебър, не си вдига телефона и е в неизвестност.

Адриана е открита по бански в колата си. Има данни, че същата сутрин е била на плаж, както и че преди да издъхне е изпила не малко количество алкохол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай