Кой ще плаща изгорелите винетки?

Достатъчно поводи за изнервяне на шофьорите от изолацията

Кой ще плаща изгорелите винетки? | StandartNews.com

Достатъчно станаха поводите за изнервянето на шофьороте от извънредното положение. Причините:  лоша организация, недомислие .

Столична община продължава със свободното паркиране, като изходът към днешна дата е да си качиш колата в хола. Това е резултатът от "ентото" удължаване на безплатните зони. И то при положение, че хората масово негодуват. 

Ето - в Благоевград отдавна ги премахнаха в центъра..

Лазенето по нервите на шофьорите обаче не спира дотук. След слагането на КПП-та заради извънредното положение, хиляди винетки вече са с изтекъл срок. Още една чаша с хининов коктейл за водачите.

Простата сметка - плащаш 100 /150/ лева за паркиране, още 100 лева за годишна винетка. Резултатът - колата ти в града трябва да виси във въздуха, а трябва да купуваш нова винетка, без изконсумиране на старата. Това не е Параграф 22, а Параграф 23.

И огледален образ на клишето, че пътят към ада е постлан с добри намерения.

Все повече наближава моментът, в който КПП-та ще бъдат премахнати. Тогава как ще бъдат компенсирани шофьорите за изгубените месеци с винетките?

Няма ли да им се дадат поне няколко седмици гратисен период, защото и финансовото състояние на много хора в момента не е цветущо?

Много е лошо да се управляват тревожни хора с панически методи. А част от държавната заплата е и да мислиш адекватно. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай