Кариерно изложение в Мюнхен

Ще се върнат ли младите у нас?

Кариерно изложение в Мюнхен | StandartNews.com

Кариерно изложение за българи в Германия ще се проведе в Конферентния център „Мюнхен“ в столицата на Бавария, съобщи Канал 3. Събитието се организира от Министерството на труда и социалната политика, сдружение „Български кариерен форум“ и академично сдружение „Алеко“. Целта на инициативата е сънародниците ни, които учат, живеят и работят в Германия, да се срещнат с 35 водещи български работодатели и да получат информация за атрактивни възможности за кариерно развитие в България, съобщиха от МТСП.

По време на изложението работодателите, повечето от които са филиали на големи немски фирми, ще разкажат за своята дейност и ще запознаят аудиторията със свободните позиции, които предлагат в България. Посетителите на форума ще получат информация с възможностите за стартиране или продължаване на професионалната си реализация в България.

В рамките на събитието заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще представи актуална информация за пазара на труда у нас, предимствата на трудовото и социалното ни законодателство, както и най-актуалното от политиките в подкрепа на младите хора, работещи в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай