Карадайъ на Курбан Байрам: Бъдете стълбове на мира!

Лидерът на ДПС с топъл поздрав към мюсюлманите у нас

Карадайъ на Курбан Байрам: Бъдете стълбове на мира! | StandartNews.com

Топъл поздрав към цялата мюсюлманска общност по случай Курбан Байрам отправи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Курбан Байрам е празник, в който цари духът на толерантността, милосърдието и обичта. Нека да съхраним този дух не само по време на празничните дни – да бъдем по-търпеливи, по-милостиви и да вярваме в човешката добродетел, заяви председателят на Движението.

Ето целия поздрав на Мустафа Карадайъ:

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ МЮСЮЛМАНИ,

От свое име и от името на Движението за права и свободи поздравявам най-сърдечно цялата мюсюлманска общност по случай Курбан Байрам!

Курбан Байрам е празник, в който цари духът на толерантността, милосърдието и обичта. Нека да съхраним този дух не само по време на празничните дни – да бъдем по-търпеливи, по-милостиви и да вярваме в човешката добродетел.

Празникът Курбан Байрам, който е проява на солидарност, доброжелателност, мир и берекет, е вратата, която свързва чувствата за братство, обич, родство и съседство и предизвиква усмивка на лицата на нуждаещите се.

Пожелавам на вас и на вашите семейства здраве и успехи и да бъдете стълбове на мира и стабилността в нашата Родина Република България!

Честит Курбан Байрам!

Мустафа Карадайъ

Председтел на ДПС

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай