Четвъртък,

Карадайъ на Курбан Байрам: Бъдете стълбове на мира!

От: СТАНДАРТ -
Карадайъ на Курбан Байрам: Бъдете стълбове на мира!
A
A
A

Топъл поздрав към цялата мюсюлманска общност по случай Курбан Байрам отправи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Курбан Байрам е празник, в който цари духът на толерантността, милосърдието и обичта. Нека да съхраним този дух не само по време на празничните дни – да бъдем по-търпеливи, по-милостиви и да вярваме в човешката добродетел, заяви председателят на Движението.

Ето целия поздрав на Мустафа Карадайъ:

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ МЮСЮЛМАНИ,

От свое име и от името на Движението за права и свободи поздравявам най-сърдечно цялата мюсюлманска общност по случай Курбан Байрам!

Курбан Байрам е празник, в който цари духът на толерантността, милосърдието и обичта. Нека да съхраним този дух не само по време на празничните дни – да бъдем по-търпеливи, по-милостиви и да вярваме в човешката добродетел.

Празникът Курбан Байрам, който е проява на солидарност, доброжелателност, мир и берекет, е вратата, която свързва чувствата за братство, обич, родство и съседство и предизвиква усмивка на лицата на нуждаещите се.

Пожелавам на вас и на вашите семейства здраве и успехи и да бъдете стълбове на мира и стабилността в нашата Родина Република България!

Честит Курбан Байрам!

Мустафа Карадайъ

Председтел на ДПС

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички