Динко побесня! Летят тежки закани

Докато неговият бизнес продължава да създава проблеми

Динко побесня! Летят тежки закани | StandartNews.com

Шокиращо видео, което показва как пътна помощ превозва по опасен начин микробус на платформата си, изпрати читател на Флагман.бг.

Кадрите са заснети този следобед на ул.“Крайезерна“, а водачът очевидно е решил да спести един курс и натоварил стар камион и микробус, прикрепяйки ги по чудат начин един за друг.

Половината бус реално виси към улицата. Превозът не изглежда никак законен и най-вече безопасен.

Пътната помощ е с регистрационен номер CB6382PC и е брандирана със специфичен надпис – „Динко“, което дава да се разбере, че платформата е собственост на небезизвестния Динко Вълев от Ямбол.

Припомняме, че преди два дни камион, натоварен с тонове железа, собственост на Динко Вълев, се обърна на АМ Тракия и затвори магистралата за близо 10 часа. По-късно стана ясно, че возилото нямало технически преглед от месеци.

В същото време, Динко размахва пръст на работещите в неговия бранш. Може би щеше да има право, ако при него всичко бе изрядно, но както цяла България видя, това съвсем не е така.

„Сезонът по магистралата започна. Има много закъсали коли и колеги, които работят. Отбелязвам, че хвана ли някой с платформа да прави час-маг по магистралата, без лиценз, ще бъде бит, еб.н и жестоко унизен. Значи аз мога да плащам хиляди левове, данък печалба и осигуровки, а някой друг да броди с платформа по магистралата“, гневи се преди няколко дни ямболският бизнесмен, вижте повече във видеото:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай