Борисов взриви ЦСКА и Левски! Даде изумително предложение

Какво призова лидерът на ГЕРБ

Борисов взриви ЦСКА и Левски! Даде изумително предложение | StandartNews.com

Много интересно изказване на Бойко Борисов, свързано с болна тема у нас.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че държавата ще подкрепи сериозно футболните клубове, които инвестират в строеж на нови стадиони. 

Бившият премиер на България посети днес Пловдив, където коментира отпуснатите средства от държавния бюджет за довършването на стадион "Христо Ботев" и стадион "Локомотив, заявявайки, че с финансовия министър Асен Василев са взели решение за подпомагане на изграждането на още съоръжения.

“Там, където има частни стадиони или общини, където имат заделени пари, ако те образно кажат „10 милиона“, и ние ще ги подкрепим с 10 милиона – държавата.

Ако сложат 50, примерно Левски решат да сложат 50,  и държавата ще даде 50, както и за ЦСКА, за да може не само Пловдив да се фука с тези съоръжения, а да имат и другите отбори”, заяви лидерът на ГЕРБ на стадион "Христо Ботев" и честити новия стадион на феновете на Ботев (Пловдив).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Mexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи