Неделя,

Тръгва онлайн курс за матурите. Водят ги уважавани учители

От: стандарт -
679
Тръгва онлайн курс за матурите. Водят ги уважавани учители
A
A
A

 На 11 февруари започва онлайн курс М@турата за подготовка за държавния зрелостен изпит по български език и литература на дванадесетокласници от цялата страна. Уроците ще се провеждат в реално време, два пъти седмично - всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч.

Програмата е изцяло съобразена с новия модел на МОН и включва две пробни матури, както и множество дигитални ресурси за упражнение, мисловни карти за бърз преговор и лесно запаметяване, както и електронна христоматия.

В рамките на три месеца опитни преподаватели ще помогнат на гимназистите за отличното им представяне на матурата. Систематизирания материал ще представят Веселин Геренов, учител по БЕЛ в столичното 73. СУ „Владислав Граматик“ и Владимир Игнатов, учител по БЕЛ В 9. ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“ в София.

Като бонус към уроците по български език и литература, организаторите поставят начало на курса този петък с психолога Александра Алгафари, която ще сподели полезни съвети как зрелостниците да се справят със стреса покрай предстоящия изпит и да се концентрират максимално върху усвояването на учебния материал.

Повече подробности за онлайн курса „М@турата“ родителите и учениците могат да  открият тук.


Всички новини от категория Образование.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички