Събота,

Ужасът в Долна Оряховица. Кучетата убийци са домашни

От: Редактор -
1908
Ужасът в Долна Оряховица. Кучетата убийци са домашни
A
A
A

Ужасна смърт на 40-годишна жена от Долна Оряховица, която бе разкъсана от кучета. Разследването до момента показва, че тя вероятно е убита от кучета, отглеждани в намиращ се наблизо частен имот. В него са установени три кучета, които към момента са под постоянен полицейски надзор. Констатирано е, че имат зацапвания от червена течност по тялото. Извършват се активни действия по залавянето на четвърто куче, отглеждано в имота с останалите три. Обективните находки по делото ще бъдат подложени на експертен анализ, информират от Окръжната прокуратура във Велико Търново, пише bgonair.bg.

За смъртта на 40-годишната жена е започнато досъдебно производство за изясняване механизма и причините за смъртта ѝ.

Към настоящия момент са извършени множество процесуални действия - оглед на местопроизшествие в присъствието на наблюдаващия прокурор и съдебен лекар, разпити на свидетели, назначени са експертизи, както и други неотложни действия по разследването.

Тялото ѝ е намерено сутринта на черен път в покрайнините на града, като при първоначалния оглед са констатирани следи от разкъсни рани, вероятно причинени от животни.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com