Изумителен факт за убиеца от Черногорово! Възможно ли е

Разказът на кмета за него е повече от изненадващ

Изумителен факт за убиеца от Черногорово! Възможно ли е | StandartNews.com

Пълна мистерия около жестокото убийство днес в Чергорово, завършило с три жертви.

Кротък човек, изключително честен, ползваше се с уважение. Така кметът на село Черногорово Димитър Вринчев описа за "Фокус" възрастният мъж, който застреля в дома си съпругата и дъщеря си, а после се самоуби. Името на мъжа е Стефан Дивеков, по прякор Хищника, на 71 години.

Прякорът му е заради това, че е бил ловджия. Имал е и законно притежавана ловджийска пушка. "Всички в селото ги познаваме като добри хора.

Но, по разказ на свидетели, сутринта са се скарали, битов скандал, който по-късно е прераснал в огромна трагедия", разказа кметът.Мъжът и жената живеели сами, а дъщерята е живеела и работила в Германия. В началото на месеца се е прибрала във ваканция.

Стефан употребявал алкохол, но иначе не е имал никакви спречквания с никой от селото. нямало е и сигнали за домашно насилие.

"Нещо моментно е станало, той не е бил никога нервен и конфликтен", каза кметът Вринчев и разказа още, че преди три години Стефан намерил портфейл с 3200 лева, който веднага предал в кметството. Тогава всички разбрали за честната му постъпка и с това заслужил още повече уважението на съселяните си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай