Измамен Ромео гори кола на съперник

Измамен Ромео гори кола на съперник | StandartNews.com

Варна. Попаднал в любовен триъгълник Ромео мъсти на съперник като драснал клечка и опожарил до основи лекия му автомобил. Инцидентът е станал в Белослав, като анонимен сигнал за него е подаден през нощта в събота в Четвърто РПУ Варна, съобщават от пресцентъра на полицията. Изпратените  на място автопатрулен екип и пожарен автомобил са установили ,че лекия автомобил „Ауди 80” е изгорял напълно.

Той е собственост на 38-годишен мъж от Белослав ,според когото нанесените щети са 3000 лева.  При направения оглед е установено ,че се касае за умишлен палеж, а огънят е тръгнал от външната част на купето ,под колата ,където извършителят е излял горивна смес и драснал кибрита. За по-малко от 3 часа  полицаите арестували подпалвача - 23 годишен, криминално проявен с инициали И.И. също от Белослав.

Той разказал пред разследващите ,че запалил колата заради влошени междуличностни взаимоотношения със собственика, който поддържал връзка с приятелката му. Случаят е даден на прокурор,а ревнивецът задържан за 24 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай