Гешев: Ало измамниците въобще не са маловажни

Това не е маловажен проблем

Гешев: Ало измамниците въобще не са маловажни | StandartNews.com

Промяната вече се вижда. Браво на колегите от СРП и СДВР! Това заяви главният прокурор Иван Гешев по повод върнати на възрастни хора пари от ало измами. "Някои казват, че това са дребни случаи, които нямат значение. И така е от много години. За Прокуратурата обаче са и ще бъдат приоритет. И промяната вече се вижда. Браво на колегите от СРП и СДВР", написа Гешев в своя акаунт в Туитър. 

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев, в присъствието на административния ръководител на СРП Невена Зартова и директора на СДВР старши комисар Георги Хаджиев, днес пред сградата на СДВР бяха възстановени паричните средства на възрастни хора, станали жертви на измама през изминалите дни в столицата, съобщиха от прокуратурата. 

Невена Зартова заяви още, че като приоритет в дейността на прокуратурата е категорично изведено противодействието на престъпления, от които са пострадали самотни възрастни хора, както и че органите на досъдебното производство ще бъдат безкомпромисни спрямо извършителите на подобен род престъпни посегателства.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/geshev-za-vrnatite-pari-ot-alo-izmami-te-sa-prioritet-promyanata-veche-se-vizhda-video_news786952.html

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай