Бременна жена заклала приятеля си в Костенец

И преди убитият и приятелката му са били арестувани за битови скандали

Бременна жена заклала приятеля си в Костенец | StandartNews.com

Мъж е бил намушкан и убит след спречкване в компания в Костенец. Това се е случило в нощта срещу понеделник. По информация, разпространена преди минути, извършителят на престъплението е бременната му приятелка.

От полицията нито потвърдиха, нито отрекоха тази информация, но заявиха, че един от двамата арестувани е направил пълни самопризнания. Другият арестуван е мъж, с когото бременната може би е имала любовни взаимоотношения.

И преди убитият и приятелката му са били арестувани за битови скандали.

След инцидента жената е заявила, че е бременна във втория месец.

„В рамките на 6 часа са задържани мъж на 18 години и жена на 24 години”, заяви Николай Спасов от ОД МВР – София.

„Към момента е намерено оръжието, с което се предполага, че е извършено престъплението. Ще бъде назначена и експертиза в тази насока. Имало е събиране, на което хората са се почерпили. След това е възникнало е скарване между присъстващите и това е довело до смъртта на мъжа”, каза Наталия Николова от Окръжна прокуратура – София област.

Около 20.44 ч. в нощта срещу понеделник на тел.112 е бил подаден сигнал за скандал пред частен адрес в Костенец. Няколко минути по-късно е постъпил нов сигнал, че пред същата къща лежи мъж в безпомощно състояние.

Той е бил намушкан 6-7 пъти и е починал. При огледа е констатирана смъртта на 34-годишен мъж. По тялото му имало множество прободни рани.

След незабавни оперативно-издирвателни действия на криминалистите от ОДМВР-София съвместно с колегите им от сектор „Престъпления против личността“ в ГДНП, като съпричастни към тежкото престъпление са задържани за срок до 24 часа двама души - мъж и бременната жена.

Бил е задържан и втори мъж, но след като се е оказало, че няма съпричастност към престъплението, той е бил пуснат на свобода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай