Благоевградчани пред паника. Умират ли повече българи

 Само за 2 дни издъхнаха 5-има души

Благоевградчани пред паника. Умират ли повече българи | StandartNews.com

Притеснение се появи сред жителите на Благоевград, след като само за няколко дни си отидоха техни съграждани. Истински шок преживяха днес около обед служители на известна верига магазини в квартал "Еленово" в Благоевград. Служителката от фирмата, излязла от стаята си, за да отиде до тоалетната и повече не се върнала, съобщава Struma.com. 

След като се забавила достатъчно дълго време колежките и тръгнали да я търсят.

Вратата на тоалетната била заключена, а от жената никаква следа. Когато разбили врата обаче, я открили паднала и бездиханна. Незабавно на място е извикан екип на спешен център, който установил смъртта на 52- годишната жена.

Причината е инфаркт, категорични са медиците.

Случаят шокира работещите във фирмата. Минути преди да бъде открита мъртва жената не давала никакви признаци, че не се чувства добре. Черна бе тази седмица за областния град. Само за 2 дни издъхнаха 5-има души. Днес преди обед, докато рязал дърва, е издъхнал 48-годишен мъж, бивш пожарникар. Вчера следобед е почина на работното си място и известен дърводелец, чиято работилница бе на ул. Ташко Малев. Пак вчера известната фамилия на ексшефа на ДАИ Иван Василев загуби сина си Димитър, данъчен инспектор в НАП Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай