Марина Роял Палас с награда за изключителни постижения

Марина Роял Палас с награда за изключителни постижения | StandartNews.com

Бургас. Един от най-популярните хотели в световен мащаб, "Марина Роял Палас" получи награда за "Изключителни постижения" от един от водещите туроператори - Thomas Cook. Петзвездната перла на Дюни "Роял Резорт" е номинирана от посетителите за високи стандарти на обслужване и качество на настаняване.

"Наградата за високи постижения" е част от продължаващия ангажимент на Thomas Cook да се вслушва в мнението на своите клиенти. Чрез въпросник те оценяват различните аспекти на обслужване и по този начин се отсяват хотелите, които значително надвишават очакванията на своите гости.

Хотел "Марина Роял Палас" е разположен на българското черноморско крайбрежие и представлява една от най-престижните дестинации в Югоизточна Европа. Хотелът предлага на гостите си несравним комфорт, обслужване и лукс. "Дюни Роял Резорт" предоставя разнообразна гама от заведения за хранене, които задоволяват всички вкусове и изисквания.

Престижната награда е създадена, за да потвърди и възнагради високите постижения на най-добрите хотели. Световноизвестният приз е надежден знак за качество, признат от туристите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай