Сряда,

Това ли е истинската мисия на Путин? Говори Навални

От: Агенция Стандарт -
20908
Това ли е истинската мисия на Путин? Говори Навални
A
A
A

В момента Путин дава урок как да нулира икономическия растеж на страната си след 20 години. Това написа руският опозиционер Алексей Навални.

„Може би истинската мисия на Владимир Путин е да преподава уроци. За всички - от световни лидери и глобални експерти до обикновените хора. През 2022г. той беше особено добър в това. Отново ни напомни, че пътят, който започва с "малко фалшифициране на избори", винаги завършва с диктатура. За това, че диктатурата винаги води до война. Ех, как не трябваше да забравяме, нали? Години наред световните лидери лицемерно говорят за "прагматична позиция" и ползите в международната търговия. Цената на войната: военна и икономическа помощ за Украйна, бежанците, санкции - всичко това ще струва стотици пъти по-скъпо от договорите за петрол и газ“, пише той, предава Епицентър.

Според Навални, Путин е унищожил медиите и организира политически убийства. „Живее в имперски илюзии. Той е луд, който може да организира кърваво клане в центъра на Европа през 21-ви век. Отговорът на основния въпрос, обаче: как да спрем злия лунатик с армия и ядрена бомба, всички трябва да го намерим сами“, добавя Навални.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички