Събота,

Руска водеща парализира Европа! Какво каза за UK

От: Редактор -
4521
Руска водеща парализира Европа! Какво каза за UK
A
A
A

Водещата на руската държавна телевизия Россия 1 стана "вайръл" във Великобритания, след като обяви, че британците нямат достатъчно храна и са принудени да изяждат животинките от парковете.

Водещата на предаването "60 минути" Олга Скабеева стигна дотам, за да "информира" зрителите, че в Лондон са започнали да се хранят с катерици, предаде Новини.бг.

По думите ѝ това се дължи на огромната сума пари, които британската столица е изпратила като помощ на Украйна, което довело до недостиг на хранителни запаси, което пък подтикнало лондончани да предприемат крайната мярка.

Днес (петък) бе разкрито, че някои ресторанти във Великобритания сервират катерици. С оглед на факта, че има достатъчно животни по парковете, защо да не ги хапнем, в условията на недостиг на храна?, попита Скабеева.

„Те не оттеглят решението да помагат на Зеленски, да доставят оръжие. Тоест хем ще продължат да ядат катерици, хем ще продължат да доставят снаряди”, добави още тя.

В британските таблоиди като "Дейли мейл" действително се завъртяха заглавия, че в Лондон някои активисти водят преговори с два ресторанта да сервират сиви катерици.

Сивите катерици трябва да се сервират в ресторантите, според група за кампания за защита на дивата природа.

Кампанията всъщност цели да запази популациите на червената катерица, която е конкурент на сивата.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com