Събота,

Преврат в Русия? Дясната ръка на Путин проговори

От: СТАНДАРТ -
6601
Преврат в Русия? Дясната ръка на Путин проговори
A
A
A

Дясната ръка на Владимир Путин проговори, разкривайки какво се случва в Кремъл.

Бившият автор на речите на руския президент заяви, че в Русия назрява военен преврат, предава Си Ен Ен.

Абас Галямов, каза, че тъй като руските загуби в Украйна нарастват и страната изпитва трудности, причинени от западните санкции, руснаците ще потърсят някого, когото да обвинят.

„Руската икономика се влошава. Войната е загубена. Все повече и повече тела на убити се връщат в Русия, така че руснаците ще срещат нови трудности и ще се опитат да намерят обяснение защо се случва това, като погледнат към политическите процеси и ще си отговорят: „Ами така е, защото страната ни се управлява от стар тиранин, стар диктатор”, посочи Галямов.

„В този момент мисля, че ще стане възможен военен преврат”, подчерта Галямов и добави, че това може да се случи през следващите 12 месеца:

„Така че след една година, когато политическата ситуация се промени и има реално мразен непопулярен президент начело и войната е наистина непопулярна и те трябва да пролеят кръв, в този момент превратът ще стане възможен”.

Галямов прогнозира, че Путин може да отмени президентските избори, планирани за март 2024 г.

„Съдейки по действията му, когато ескалира нещо, той може наистина да касира изборите. Без победа над Украйна, той ще се сблъска с трудности с руснаците. Руснаците нямат нужда от него, ако не е силен. Може наистина да обяви военно положение и да касира изборите”, каза Галямов.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com