Модел с изненадващи разкрития за Шумахер

Манекенката Елизабета Грегорачи се разприказва

Модел с изненадващи разкрития за Шумахер | StandartNews.com

Повече ненужни приказки от модела Елизабета Грегорачи, хвърлиха в смут медиите по една много деликатна тема - състоянието и местонахождението на Михаел Шумахер.

40-годишната Грегорачи, която е един от секссимволите на Италия за последните две десетилетия, е един от ВИП гостите на риалити формата Big Brother в страната.

Бившата половинка на боса от Формула 1 Флавио Бриаторе сензационно произнесе думи по темата с Шуми, след като разговорът отиде в посока Формула 1 и нейния бивш съпруг.

"Михаел не е в Швейцария, а в Майорка - каза Елизабета, като не е ясно дали изобщо знаеше, че в този момент предаването върви. - Преместиха го там преди време, а съпругата му е превърнала мястото в истинска болница. За него се полагат невероятни грижи, екипът от лекари е огромен.

Той не говори, комуникира с околните единствено с очите си.

След преместването им в Испания, само на трима души е разрешено да влизат при него, извън семейството. Аз знам кои са..."

Тук Грегорачи се сконфузи  и вероятно осъзна, че е казала повече, отколкото Корина Шумахер и всички, които грижливо пазят в пълна поверителност състоянието на Михаел от вече близо 7 години, биха искали някой да чуе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай