Кошмар във Виена! Има жертви

Инцидентът е станал в публичен дом

Кошмар във Виена! Има жертви | StandartNews.com

Австрийските власти разследват убийствата на три жени в столицата Виена. Жертвите са намерени брутално намушкани до смърт в публичен дом.

Телата на трите млади жени бяха открити с фатални рани от нож в публичен дом в квартал „Бригитенау“ в австрийската столица в петък вечерта, след като свидетел сигнализира в полицията.

На вратата на азиатския публичен дом персоналът е описан като "сладък като захар". Сикси, Джими, Еми и Бела са вероятно фалшивите имена на жените, които предлагат услугите си там от 40 до 499 евро.

Арестуван е 27-годишен мъж от Афганистан, за когото се смята, че е извършил убийствата с нож. Оръжието е намерен в него. Арестът е извършен наблизо до местопрестъплението. Убиецът се бил скир в храсти, а на униформените се е наложило да използват сила, за да го закопчаят.

Преди две години е кандидатствал за убежище. Една теория: Твърди се, че мъжът е влязъл в еротичното студио като последен гост за деня. Дамите обаче са отказали „поръчката“.

Това е засегнало мъжката му чест. Фактът, че му е бил показан червен картон, го вбесил. Той намушкал десетки пъти жертвите. От полицията изключват религиозен мотив.

Малко по-рано вчера майка и 13-годишната й дъщеря бяха открити мъртви в апартамент във Виена.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай