Истински ужас в САЩ! Какво направи изверг

Търсят се мотиви за престъплението

Истински ужас в САЩ! Какво направи изверг | StandartNews.com

25-годишен изверг уби деца на 1 и 9 годинки в САЩ. Това стана след като ситуация със заложници в жилищен комплекс в Мисисипи стана смъртоносна, съобщиха властите, цитирани от "People".

Маркес Грифин беше арестуван след полицейска схватка в Джоунстаун, по време на която се твърди, че е застрелял две деца, идентифицирани като 1-годишно момиче и 9-годишно момче, и е държал трето дете на мушка, според прессъобщение от офиса на шерифа на окръг Коахома.

Заместник-шерифът, който живее в района, се отзовал на сцената около 2 часа сутринта, след като получил обаждане за простреляно дете, съобщиха властите. Полицията разказа, че е получила сигнал, че мъж е държал дете на прицел.

В един момент полицията успяла да убеди заподозрения да хвърли оръжието си. Те отвели детето на безопасно място, преди заподозреният да бъде задържан, съобщиха от шерифската служба.

Едва след като Грифин е арестуван, полицаите открили две деца с огнестрелни рани.

Една от жертвите е обявена за мъртва на място, а другата е откарана в болница, където по-късно детето е починало, съобщиха властите.

Една от жертвите е обявена за мъртва на място, а другата е откарана в болница, където по-късно детето е починало, съобщиха властите.

Полицията не уточнява връзката между децата и не съобщава имената им. Междувременно член на семейството идентифицира 1-годишното момиче, което починало в болницата, като Авери Джоунс.

"Просто искам всички да знаят, че Авери беше най-сладкото бебе. Тя не заслужаваше това. Заспала е, а той е сложил възглавница на главата й и я е застрелял“, каза бабата на момичето Мелроуз Хейл. 

Тя също разказа, че Грифин е „приятел“ на майката на Авери и изрази шок от предполагаемото му участие в инцидента.

„Тя ми каза, че са приятели... как може приятел да ти причини това?“, попита опечалената баба.

Грифин наскоро се е върнал в района от Арлингтън, Тексас, според службата на шерифа, която все още не е разкрила възможен мотив за насилието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай