10 000 голи на опашка в Лондон

Хиляди правят резервации в голия ресторант в Лондон

10 000 голи на опашка в Лондон | StandartNews.com

Първият нудистки ресторант привлича дибидюс бохеми

Екстравагантен ресторант за разкрепостени отвори врати в Лондон. Това ще е първата нудистка гостилница в света, където посетителите на драго сърце ще хапват и пийват, както ги майка родила. Елитното заведение за дибидюс бохеми "Bunyadi" ще приема гости от началото на юни. "Никой няма да ви гледа в какво сте облечени, колко струва безумно грозната ви и скъпа рокля, как сте си вързали вратовръзката и дали чантата и обувките ви са в тон и маркови. Искаме нашите клиенти да се наслаждават на естественото голо тяло, а ние да им предлагаме деликатеси", казват от ресторанта.

Количеството на желаещи да посетят нуди мястото расте с всеки час. До този момент листата на чакащи е запълнена с над 10 хиляди заявки.

Собствениците - компания "Лолипоп", имат опит в екстравагантните начинания. Друг техен проект е кръчма без битов газ, без електричество, без суперлуксозни полилеи над главата и скъпа мебел. Ресторантът е напълно лишен от атрибутите на съвременният живот, а мобилните телефони трябва да са изключени още при влизането. Гостите хапват на свещи, седейки на килими и черджета на земята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай