Автобус падна от мост в Италия, най-малко 37 жертви (ВИДЕО)

Автобус падна от мост в Италия, най-малко 37 жертви (ВИДЕО) | StandartNews.com

Рим. Най-малко 37 души загинаха, след като автобус падна от магистрален надлез в Южна Италия, информира BBC, като се позовава на спасителните служби.

Автобусът се е ударил в няколко коли преди да премаже парапета и да падне по 30-метровия склон край град Авелино в регион Кампания.

Поне 11 души са ранени, някои от тях със сериозни травми, съобщава още италианската информационна агенция Ansa.

Автобусът е карал 50 души, включително и деца обратно към Неапол след поклонение.

Сред загиналите е и шофьорът на автобуса. Работещи на мястото на инцидента спасители съобщават, че са извадили 33 тела от останките на автобуса, след катастрофата край град Авелино в регион Кампания. Те са открили телата на още трима от пътниците под автобуса. Те са били изхвърлени от машината, докато е падала.

и няколко са ранени, след като автобус с поклонници падна от магистрален надлез в Южна Италия. Работещи на мястото на инцидента спасители съобщават, че са извадили 33 тела от останките на автобуса, след катастрофата край град Авелино в регион Кампания. Те са открили телата на още трима от пътниците под автобуса. Те са били изхвърлени от машината, докато е падала по 30-метров склон. Съобщава се за много деца сред жертвите на катастрофата на магистрала А16 между Бари и Неапол. Сред загиналите е и шофьорът на автобуса.

Очевидци разказват, че автобусът вероятно е имал проблем със спирачките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай