Зловещи заплахи за испански ас, отиде на психолог

Това разкри нападателят на испанския национален отбор Алваро Мората

Зловещи заплахи за испански ас, отиде на психолог | StandartNews.com

Нападателят на испанския национален отбор и Ювентус Алваро Мората разкри за получени зловещи заплахи към него и семейството му заради неубедителните му изяви на Евро 2020 досега.

Той направи няколко големи пропуска, които очевидпто са вбесили запалянковците.

“Получих такива обиди и заплахи, че не успях да мигна в продължение на 9 часа - сподели Мората пред “Кадена КОПЕ” - Някои хора казваха “дано децата ти да умрат”.

Разбирам, че ме критикуват заради липсата на попадения. Вероятно не си върша добре работата, но хората трябва да се поставят на мое място и да разберат какво е да чуваш такива неща по твой адрес.

Когато се случи някаква трагедия, тогава вече казват, че си бил добър човек. ОК, сега съм добре, но може би преди години щях да понеса това много зле".

“Когато вляза в хотела, оставям телефона настрана, за да не чета социалните мрежи. Притеснява ме обаче, че чувам тези неща за жена ми и децата и на стадиона.

Налага се да посещавам и психолога на националния ни отбор. Това помага. Хубаво е да има някой, който да те изслуша, когато се нуждаеш от това. Съотборниците ми се подиграват, че ходя на психолог, но с него мога да говоря и за това”, каза злополучният ас на Ювентус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай