Владо Николов: За да се върне, Матей трябва да се извини

Любо Ганев се кандидатира за президент на федерацията

Владо Николов:  За да се върне, Матей трябва да се извини | StandartNews.com

София. Мениджърът на волейболните национали Владимир Николов е категоричен, че за да се върне в тима, Матей Казийски първо трябва да се извини.

"Не съм пророк, не знам какво щяхме да направим на европейското, ако той беше в състава ни. От моя гледна точка Матей дължи извинение. Напусна ни в момент, в който имахме огромна нужда от него. Напусна ни по собствено желание. За мен лично темата Казийски е неприятна и болезнена", коментира Николов в предаването на Сашо Диков.

Владо издаде, че има национали, които пушат, а освен това ядат сладко два часа преди мач. "Тогава глюкозата се вдига, а към третия гейм пада, започва замайване на главата и се получава срив", обяснява той детинщините сред играчите ни. Казусът беше коментиран от Любо Ганев.

"Аз като състезател никога не съм се ограничавал с храната. Сещам се, че преди един мач с "Модена" изядох една тава тирамису, след което вкарах 60 точки. В момента съм 170 кг и се чувствам перфектно. Д-р Емилова неведнъж ме е канила в клиниката си, но аз й казах, че ако отида там, ще изям храната на всичките й пациенти", в типичния му стил разказа Ганев. Волейболната легенда обяви, че има намерение да се кандидатира за президент на федерацията. Това обаче може да се случи не преди 2016-а г., когато са следващите избори, а и тогава Данчо Лазаров обяви, че се оттегля. Ганев откровено призна, че предпочита настоящия селекционер Камило Плачи пред бившия Радостин Стойчев и една от причините затова е, че е спъвал развитието на Цецо Соколов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай