Вдигнаха билетите в Рим заради Федерер

Маестрото бесен на организаторите заради двойните цени

Вдигнаха билетите в Рим заради Федерер | StandartNews.com

Рекордьорът по титли в тениса от Големия шлем Роджър Федерер разкритикува организаторите на Мастърс 1000 турнира в Рим на пресконференция за увеличените цени на билетите, разкри БНР.

Шефът на Италианската тенис федерация Анджело Бинаги обяви двойни цени на пропуските, след като Маестрото реши да участва в последния момент.в състезанието. Така билетите от 60 евро вече се продават за 132 евро. Бинаги се оправда за това решение, че така възнаграждавал зрителите, закупили си талони за „Форо Италико“ преди да знаят, че Федерер ще участва.

„Чух фенове, които бяха разочаровани от новите цени. Това е нещо, което не ми беше приятно да разбера. Обяснението за „награждаването“ на закупилите по-рано билети ми звучи странно. Надявам се това да не се отрази на интереса към турнира“, коментира 37-годишният швейцарец.

„Иначе съм щастлив да бъда отново в Рим, където винаги съм се наслаждавал на страхотната атмосфера по трибуните. Амбициран съм да се представя добре“, завърши Роджър Федерер, който никога не е печелил титлата във Вечния град.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай