ЦСКА даде по 7 заплати, спря кражба

ЦСКА даде по 7 заплати, спря кражба | StandartNews.com

Треньорите в школата на ЦСКА, тези истински страдалци, взеха по 7 заплати на куп и отново работят с настроение, съобщи Sportline.bg. Спецовете чакаха по над 10 възнаграждения. Преди няколко дни обаче те били приятно изненадани, че голяма част от дължимото им ще бъде изчистено. Единствено ги накарали да си извадят дебитни карти, за да им преведат парите по тях.

Треньорите в школата с радост установили, че са им изплатени заплатите до май тази година. Крупната сума е извадил акционера в "армейския" клуб Юлиян Инджов (на снимката).

За преустройство се чува, но още не е стартирано, разбра сайта ни. Има идеи някой от отборите да бъдат закрити и децата да се прехвърлят в най-близката възраст, с което се предполага че и тимовете ще станат по-добри.

В същото време стана ясно, че е стопирана кражба на двама таланти от школата, които са вече част от мъжете. Единият е Павел Головодов, който вкара победния гол в контролата с" Оборище" (1:0). Валнетин Антов,племенник на бившия треньор в клуба Анатоли Нанков, също е бил атакуван. 15-годишният халф също беше привикан от треньора Христо Янев да се готви с представителния отбор. На родителите на двамата са предлагани пари на ръка, за да пуснат децата си във водещ клуб от "А" група и набираща популярност софийска школа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай